Dan Bittman este fan Şoşoacă: „Eram Suedia dacă mai aveam 20 de politicieni ca ea. Este adevăratul avocat al poporului, o femeie care cunoaşte legea”

Postat la 03 martie 2021 124 afişări

Dan Bittman este fan Şoşoacă: „Eram Suedia dacă mai aveam 20 de politicieni ca ea. Este adevăratul avocat al poporului, o femeie care cunoaşte legea”

Dan Bittman s-a declarat mulţumit despre prestaţia fostei senatoare AUR, Diana Şoşoacă. Artistul a declarat într-un interviu că Diana Şoşoacă este „adevăratul avocat al poporului”. Bittman a mai spus că românii nu-şi cunosc drepturile, iar Diana Şoşoacă luptă pentru ele.

Într-un interviu acordat Adrianei Bahmuţeanu, Dan Bittman a spus că România ar fi fost „departe de tot” dacă mai existau încă 20 de politicieni ca Diana Şoşoacă. 

Dan Bittman a fost întrebat de Adriana Bahmuţeanu ce crede despre senatoarea Diana Şoşoacă. Artistul consideră că România ar fi atins nivelul Suediei dacă mai existau politicieni ca Şoşoacă.

„O salut şi beau un pahar de vin în cinstea ei. Dacă mai aveam 20 de politicieni ca Diana Ivanovici-Şoşoacă, eram Suedia, nu România”, a declarat Dan Bittman.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
suedia,
bittman,
politicieni

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.