Dan Bittman acuză autorităţile din România că cifrele comunicate despre COVID-19 nu ar fi reale: „Numărul e scos din burtă. Să mor şi eu de Covid, să dea Dumnezeu”

Postat la 22 octombrie 2020 1504 afişări

Dan Bittman acuză autorităţile din România că cifrele comunicate despre COVID-19 nu ar fi reale: „Numărul e scos din burtă. Să mor şi eu de Covid, să dea Dumnezeu”

Dan Bittman, solistul Holograf, a ajuns la capătul răbdării în pandemie şi spune că „nu mai vrea să trăiască în aceste condiţii”. Mai mult, artistul pune la îndoială statisticile oficiale furnizate de autorităţi şi acuză o conspiraţie a companiilor, care nu vor altceva decât să profite de pe urma vânzării de măşti de protecţie şi dezinfectant. Cântăreţul şi-a exprimat opiniile în direct, la GÂNDUL LIVE.

„Eu nu contest că sunt cazuri dramatice. Atâta vreme cât nu am voie să fac autopsie pentru a stabili de ce a murit o persoană, nu pot să spun că au murit 5.000 de oameni de Covid-19 în România. Nu ai voie să spui, ca medic, că un om a murit de o boală, dacă nu îi faci autopsie. Sunt alături de familiile îndurerate. Mie mi-au murit ambii părinţi, dar nu pot să înghit informaţie fără discernământ.

„Numărul e scos din burtă” / „Sună-mă în 5 decembrie…”

Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate şi acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziţiona tot felul de drăcii fără licitaţie, şi poliţia e mulţumită că e lumea liniştită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu. Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ţi se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care ştiu exact ce vor. Uitaţi-vă pe o televiziune concurentă, afirmaţiile unui fost deputat, un hoţ care vorbeşte acum despre hoţ.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
oameni,
statistica,
autopsie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.