Dan Barna: Suntem hotărâţi să stăm în această coaliţie până la momentul în care va fi evident că nu se pot face reforme

Postat la 26 august 2021 97 afişări

Dan Barna: Suntem hotărâţi să stăm în această coaliţie până la momentul în care va fi evident că nu se pot face reforme

Vicepremierul Dan Barna, a declarat, miercuri seară, că ieşirea de la guvernare a USR PLUS nu ar aduce nici un beneficiu României, dar afirmă că sunt hotărâţi să participe la guvernare alături de coaliţia din care mai fac parte PNL şi UDMR „până la momentul în care va fi evident că nu se pot face reforme”. El dezavuează atitudinea unor colegi din partid care spun „ieşim de la guvernare, să plecăm acasă, nu se poate, ori facem reformele noastre, ori plecăm” si crede că trebuie să lupe în continuare chiar dacă e „mult mai greu decât s-ar fi aşteptat să fie”.

„Cel mai simplu e să trântim uşa şi să plecăm acasă. E un filon, un grup în partidul nostru care spune: dom-le, să ieşim de la guvernare, să plecăm acasă, nu se poate, ori facem reformele noastre, ori plecăm. Asta e varianta cea mai facilă, este escape-ul, dar este o scăpare care nu ajută cu nimic România, pentru că dacă noi am ieşi de la guvernare am face ştiri două-trei zile, dramatism, burtiere însângerate, jale, după care România e aceea dinainte de USR-PLUS”, a declarat Dan Barna miercuri seară, la TVR.

Barna a subliniază că USR-PLUS trebuie să rămâne în coaliţia de guvernare atâta timp cât timp se pot face reforme, chiar dacă e „mult mai greu decât s-ar fi aşteptat să fie”.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
reforme

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.