Dan Barna şi Dacian Cioloş, mesaj despre destinul politic comun USR-PLUS: Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja

Postat la 16 iunie 2019 31 afişări

Dan Barna şi Dacian Cioloş au lansat un mesaj comun pe Facebook, în contextul informaţiilor din spaţiul public potrivit cărora ar exista tensiuni între USR şi PLUS. Cei doi lideri au precizat că „pe alocuri discuţiile sunt mai aprige”, însă Alianţa va merge mai departe împreună.

Dan Barna şi Dacian Cioloş, mesaj despre destinul politic comun USR-PLUS: Nicio încercare de dezbinare nu ne va descuraja

„Am scris rândurile de mai jos împreună cu Dacian Cioloş, eu aflându-mă o zi la mare, la Constanţa, împreună cu Olguţa, după ce am văzut articolele despre tensiunile care ar există între USR şi PLUS. Da, discutăm zilele acestea despre viitorul Alianţei. Alianţa noastră e, de fapt, alianţa celor care i-au oferit deja încrederea.

Da, pe alocuri discuţiile sunt mai aprige, pentru că fiecare dintre noi vine la masă cu idei şi cu soluţii care să valorifice cât mai bine zestrea propriului partid. Dar vrem să spunem un lucru foarte clar: USR şi PLUS vor merge mai departe împreună. Şi la prezidenţiale, şi la locale, şi la parlamentare”, a scris Dan Barna, duminică pe Facebook, într-o postare în care a dat tag şi liderului PLUS, Dacian Cioloş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacian ciolos,
usr,
barna,
mesaj,
incercare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.