Dafora a încheiat un contract de 3 mil. euro pentru foraj petrolier în Ungaria

Autor: Mediafax Postat la 15 ianuarie 2013 48 afişări

Compania Dafora Mediaş (DAFR), controlată de omul de afaceri Gheorghe Călburean, a încheiat un contract de trei milioane de euro pentru foraj petrolier în Ungaria.

Compania Dafora Mediaş (DAFR), controlată de omul de afaceri Gheorghe Călburean, a încheiat un contract de trei milioane de euro pentru foraj petrolier în Ungaria. Dafora va fora pentru RAG Kiha pentru o perioadă de un an, cu posibilitatea de prelungire, se arată într-un comunicat al companiei din Mediaş transmis luni Bursei de Valori Bucureşti (BVB). Cel mai mare acţionar al companiei de foraj şi construcţii este omul de afaceri Gheorghe Călburean, care deţine 49,96% din acţiuni.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dafora-a-incheiat-un-contract-de-3-mil-euro-pentru-foraj-petrolier-in-ungaria-10467608
10467608
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.