Dacian Cioloş, despre un mandat în Parlamentul European: „O să rămân atât timp cât va fi nevoie”

Postat la 02 februarie 2019 99 afişări

„Dacă nu-mi doream, nu mă duceam pe listă. O să rămân atâta timp cât va fi nevoie şi dacă va fi cazul să candidez în anii următori pentru un nou mandat o să fac lucrul acesta”, a declarat Dacian Cioloş, întrebat dacă îşi doreşte să rămână în PE după alegerile din 26 mai sau va fi doar „un vehicul politic” care aduce voturi.

Dacian Cioloş, despre un mandat în Parlamentul European: „O să rămân atât timp cât va fi nevoie”

Chestionat despre o potenţială candidatură la alegerile prezedenţiale, Cioloş a spus că o să decidă cu ceilalţi colegi, însă după ce vor avea rezultatele la alegerile europarlamentare.

„O să decidem împreună cu ceilalţi colegi care e modalitatea cea mai bună în care eu pot să contribui la proiectul politic pe care îl avem. Am spus-o, obiectivul nostru este să ajungem să oferim o majoritate politică în Parlamentul României şi să putem guverna. Eu sunt convins că românii o să ne dea un semnal foarte clar la alegerile europarlamentare legat de ce forţe politice vor la conducerea României în anii următori şi o să tragem concluziile şi o să luăm deciziile în funcţie de asta”, a conchis fostul premier tehnnocrat.

Dacian Cioloş a fost prezent, sâmbătă, la şedinţa Comitetului Politic al USR pentru a discuta despre alianţa celor două partide, PLUS şi USR, la alegerile europarlamentare, însă după mai multe ore de dezbatere, cele două formaţiuni nu au stabilit încă lista finală.

Citiţi mai mult pe zf.ro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dacian ciolos,
mandat,
parlament

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.