Adolescentul de 18 ani care s-a trezit peste noapte cu 8,9 milioane de lire sterline în cont. Care a fost primul lucru pe care l-a cumpărat

Autor: Ioana Matei Postat la 10 februarie 2019 14747 afişări

Adolescentul de 18 ani care s-a trezit peste noapte cu 8,9 milioane de lire sterline în cont. Care a fost primul lucru pe care l-a cumpărat

Un adolescent a devenit milionar peste noapte după o gafă care a crescut valoarea unui cec pe care l-a primit de la bunica lui.

Potrivit Daily Mail, Dane Gillespie, din Belfast, s-a trezit într-o dimineaţă şi a descoperit 8,9 milioane de lire sterline în contul său - o valoare considerabil mai mare decât ceea ce a avut în cont cu o zi în urmă.

El voia să verifice că suma valorată de  un cec de 8.900 de lire, primit de la bunica sa, fusese virată de către bancă.

După ce şi-a revenit din şoc, le-a spus părinţilor că vrea să cumpere un Porsche. Din păcate pentru adolescentul entuziasmat, greşeala a fost descoperită rapid, iar societatea Nationwide, unde îşi avea contul, a făcut o corecţie. Tânărul a fost milionar doar pentru câteva ore deoarece contul său a revenit la normal.„Nu ne-a venit să credem. Fiul meu a crezut că este milionar pentru câteva ore.”

Un purtător de cuvânt al Nationwide a declarat pentru MailOnline că Dane nu ar fi putut să cheltuie toţi banii adăugaţi din greşeală. „Chiar dacă suma apărea în contul său, banii de pe cecuri nu sunt viraţi imediat, astfel că fondurile acestea nu au fost niciodată în contul său. Din păcate, va trebui să aştepte puţin mai mult pentru a avea Porsche-ul pe care îl doreşte”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cont,
adolescent,
noapte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.