Dacia, nominalizata la premiile Pinocchio in Franta, pentru o reclama care induce clientii in eroare

Postat la 22 octombrie 2010 25 afişări

Constructorul roman de automobile Dacia este nominalizat la premiile Pinocchio de anul acesta, un titlu acordat in Franta de o organizatie nonguvernamentala pentru protectia mediului pentru firme care nu sunt atat de "prietenoase" cu mediul pe cat se pretind.

Dacia este nominalizata de organizatia Les Amis de la Terre la sectiunea "Greenwashing" - campanii de comunicare ce induc clientii in eroare -, alaturi de banca Crédit Agricole, grupul feroviar SNCF Zéro Carbone si societatea care administreaza aeroportul din Beauvais-Tillé, pentru o reclama la modelul Duster, care prezinta masina drept "prietenoasa cu mediul".

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
auto,
Dacia,
premiile Pinocchio,
Franta,
reclama
/actualitate/dacia-nominalizata-la-premiile-pinocchio-in-franta-pentru-o-reclama-care-induce-clientii-in-eroare-7528636
7528636
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.