Dacia ar putea relansa în 2015 numele Solenza. Cum va arăta noua maşină

Postat la 31 ianuarie 2012 22 afişări

Lansarea monovolumului Lodgy în acest an va aduce Renault încasări bune, care vor putea fi investite în extinderea gamei, centrul de cercetări din România lucrând deja la o berlină de familie care ar putea relansa în 2015 numele Dacia Solenza, potrivit portalului Caradisiac.

Portalul francez a postat inclusiv o imagine creată pe calculator de jurnaliştii săi, a viitoarei Solenza.

Cu modelul Lodgy, care va fi lansat în martie la salonul auto de la Geneva, şi apoi cu Solenza, Dacia vrea să scape de imaginea unei mărci low-cost în favoarea celei de producător generalist de automobile, a grupului Renault.

Potrivit Caradisiac, berlina de familie Solenza ar urma să aibă o lungime de 4,8 metri şi va fi dotată cu toate echipamentele cu care trebuie să fie prevăzută o astfel de maşină, respectiv accesorii multimedia, scaune încălzite, instalaţie de climatizare şi sisteme de navigaţie.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dacia,
Solenza,
maşină
/actualitate/dacia-ar-putea-relansa-in-2015-numele-solenza-cum-va-arata-noua-masina-9193549
9193549
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.