”Dacă nu asiguraţi pensii pentru copiii noştri în caz de deces, ne rezervăm dreptul de a demisiona” Scrisoare deschisă a zeci de mii de cadre medicale din România

Postat la 04 aprilie 2020 458 afişări

”Dacă nu asiguraţi pensii pentru copiii noştri în caz de deces, ne rezervăm dreptul de a demisiona” Scrisoare deschisă a zeci de mii de cadre medicale din România

Scrisoare deschisă din partea salariaţilor din sănatate pentru toţi decidenţii. Dacă nu ni se vor da asigurari şi o lege clară, potrivit căreia copiii noştri vor avea asigurată toată viaţa pensie de urmaş in caz de deces, ne rezervăm dreptul de a demisiona. Nu avem nevoie de bani in plus ca să muncim, să ne facem datoria. Este revoltător!

Zeci de mii de cadre medicale din România cer o lege prin care copiii lor să aibă pensie de urmaş, în cazul în care vor muri la datorie. Sunt mii de familii, soţ şi soţie sau familii monoparentale care îşi pun viaţa în pericol, echipamentele de protecţie nu sunt suficiente, spitalele nu sunt încă organizare pentru a gestiona epidemia de Covid-19. Într-o scrisoare deschisă adresată autorităţilor, medici, asistente, infirmiere din România transmit că nu bonusul salarial promis de preşedintele Iohannis le va rezolva problemele.

Redăm scrisoarea semnată de Bogdan Tănase şi Letiţia Coriu - Alianţa Medicilor, Florin Chirculescu - Solidaritatea Sanitară, Iulian Pope - Sanitas, Ilie George - Promedica, Laura Zarafin - medic ATI spitalul Colentina.

Scrisoare deschisă din partea salariaţilor din sănatate pentru toţi decidenţii

Cititi mai multe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
caz,
copii,
deces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.