Cuvertură de lux

Postat la 27 mai 2018 83 afişări

Umila cuvertură de pat cu care se mândreau cândva femeile pricepute la lucru manual ajunge azi un obiect de lux, după ce a intrat în atenţia caselor de modă, scrie New York Times.

Cuvertură de lux

 Calvin Klein le vinde celor care trec pe la magazinul său de pe Madison Avenue cuverturi americane atent selecţionate care au fost lucrate manual din tot felul de bucăţi de materiale textile în secolele XIX sau XX.

Casa Loewe a prezentat la Târgul de Mobilă de la Milano o colecţie de cuverturi artizanale, în timp ce compania franceză A.P.C. îşi creează propriile sale cuverturi în ediţie limitată pe care le vinde alături de alte produse ale sale, folosind la confecţionarea lor resturi de materiale de la alte articole.

Alte case de modă folosesc ideea de cuvertură din bucăţi de materiale pentru articole vestimentare ca poncho-uri, pelerine, geci sau cămăşi. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.