Cuptorul Moldovencei lansează un brand cu prăjituri artizanale

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 27 septembrie 2018 160 afişări

Cuptorul Moldovencei lansează marca Glazurai, concept cu miniprăjituri artizanale din ingrediente naturale, realizate în laboratorul Cuptorul Moldovencei, cofetăria cu cea mai rapidă creştere din Moldova.

Cuptorul Moldovencei lansează un brand cu prăjituri artizanale

Conceptul Glazurai înlocuieşte platoul tradiţional cu o cutie compactă cu prăjiturele de casă, ambalaj special conceput  pentru a fi uşor de transportat şi servit. În zona insulei, ieşenii vor găsi 10 feluri de prăjituri de casă (dintre care trei sortimente de post şi două raw vegane), prăjitura specială Glazurai şi vestita ciocolată de casă – Dragoste-nvelită - de la Cuptorul Moldovencei.

În urma selecţiei şi achiziţiei, miniprăjiturile pot fi ambalate în două versiuni principale: un metru liniar de prăjituri (42 de bucăţi) în cutia mare şi jumătate de metru (20 de bucăţi) în cutia medie. Glazurai garantează ingrediente 100% naturale şi produse mereu proaspete.

Insula va fi amplasată în incinta Palas Mall din Iaşi, în zona cu specialităţi locale şi cafea, la nivelul -1,  în proximitatea magazinului Auchan. Deschiderea celei de-a doua locaţii Glazurai este planificată pentru următoarele trei luni.

Investiţia depăşeşte suma de 100.000 de euro şi acoperă achiziţia de maşină livrări, vitrine, echipamente, softuri, servicii de branding, packaging şi proiectare. Din această sumă, 60.000 de euro reprezintă finanţare prin programul guvernamental Comerţ şi Servicii de Piaţă 2017, iar diferenţa din resurse reinvestite.

Glazurai îşi propune venituri de peste 100.000 de euro în primele 8 luni de activitate şi francizarea afacerii în a doua jumătate a anului 2020. Noul concept este auxiliar lanţului de cofetării-patiserii Cuptorul Moldovencei, ce a ajuns la patru unităţi deschise în Iaşi şi la o cifră de afaceri de un milion de euro în 2017.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.