MedLife îşi extinde reţeaua cu o hyperclinică în Oradea

Autor: Andra Stroe Postat la 26 septembrie 2018 1197 afişări

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, inaugurează prima hyperclinică din Oradea, care pune la dispoziţia orădenilor servicii integrate de ambulator, imagistică şi analize de laborator, toate sub acelaşi acoperiş.

 MedLife îşi extinde reţeaua cu o hyperclinică în Oradea

Hyperclinica MedLife este rezultatul unei investiţii de 1.2 milioane euro, se întinde pe o suprafaţă de 1.100 mp şi este dispusă pe trei nivele. Unitatea cuprinde un punct de recoltare, cinci săli de investigaţii (gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, pediatrie, urologie, cardiologie etc.), un salon post-anestezic şi 12 cabinete, destinate consultaţiilor clinice şi paraclinice. Echipa este formată din peste 60 de medici, asistente şi personal de suport.

Inaugurarea primei hyperclinici MedLife în Oradea susţine planurile noastre de extindere naţională. Este un oraş în plină dezvoltare, iar deschiderea unei clinici de mari dimensiuni aici nu face altceva decât să vină în întîmpinarea pacienţilor şi să le ofere servicii medicale integrate, la cele mai înalte standarde. Aşa cum am anunţat încă de la începutul anului către investitori şi acţionarii noştri, vom continua planul de extindere la nivel de ţară şi vom prospecta în continuare piaţa, cu accent pe oraşele cu populaţie medie”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte şi CEO al MedLife.

Pacienţii pot accesa servicii medicale multidisciplinare şi tratamente pentru 19 specialităţi, printre care medicină internă, pediatrie, ortopedie, ginecologie, alergologie, ORL, neurologie, psihologie, psihiatrie, diabet şi nutriţie, cardiologie şi stomatologie.

În prezent, MedLife funcţionează în Oradea cu un laborator de analize, inaugurat în martie anul acesta, două puncte de recoltare şi o hyperclinică, aceasta din urmă fiind cea mai recentă investiţie.

Totodată, astăzi, MedLife a anunţat şi preluarea integrală a centrului Transilvania Imagistică Oradea, furnizor de servicii medicale de diagnostic, imagistică şi radiologie, unul dintre cei mai importanţi jucători din nord-vestul ţării pe acest segment. Centrul este dotat cu aparatură medicală de înaltă performanţă, iar investigaţiile sunt realizate de către o echipă de specialişti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
medlife,
oradea,
inaugurare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.