Cum vor germanii să-i invadeze pe americani

Postat la 18 februarie 2017 239 afişări

Cum vor germanii să-i invadeze pe americani

Lanţul de supermarketuri Lidl se pregăteşte să deschidă 100 de magazine pe coasta de est a Statelor Unite, scrie Business Insider.

Primele 20 de magazine vor fi amplasate în Virginia, Carolina de Nord şi Carolina de Sud şi îşi vor deschide porţile în vara acestui an. Restul de 80 se vor deschide până la jumătatea anului următor.

Lidl plănuieşte să ajungă la 600 de magazine în Statele Unite. În prezent, lanţul german operează peste 10.000 de unităţi în Europa.

"După trei ani de cercetare, am ajuns la concluzia că majoritatea consumatorilor americani nu agreează magazinele cu discount", notează prezentarea nemţilor. "Lidl va comercializa produse de lux, vrem să ne axăm pe calitate şi nu pe cantitate."

În trimestrul III al anului 2016, veniturile Lidl au crescut 7,5%.

În România, Lidl intenţionează să deschidă încă 100 de magazine de tip discount faţă de cele 200 pe care le are deja, potrivit lui Frank Wagner, executivul ger­man care conduce operaţiunile locale ale companiei. El nu înaintează un orizont de timp, însă companiei i-a luat circa cinci ani să deschidă un număr similar în perioada 2011-2016.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.