Cum vă pregătiţi de Ziua Îndrăgostiţilor?

Autor: Ioana Mihai Postat la 10 februarie 2012 83 afişări

Sărbătoarea importată de la străini a prins bine pe meleagurile româneşti, iar comercianţii îşi construiesc deja oferte prin care să ţintească predispoziţia la cheltuială.

Fie că este vorba de site-urile de reduceri, restaurante, magazine sau florării, toţi vânzătorii pun pe tarabe "super oferte de sezon". Şi producătorii pun pe rafturile magazinelor produce ce fac trimitere Valentine's Day - de la inimioare şi baloane în formă de inimă, până la dulciuri sau felicitări.

Reţeaua de hipermarketuri real, de pildă, pregăteşte organizarea unui eveniment ce incluce "Supertombola Iubirii", în perioada 9 - 14 februarie inclusiv, în fiecare dintre magazinele participante. Mecanismul promoţiei este următorul: toate cumpărăturile în valoare totală de peste 100 de lei oferă posibilitatea participării la această tombolă, la care se poate câştiga unul dintre cele 24 de premii în valoare de câte 600 de lei fiecare.

Tragerea la sorţi a premiilor va avea loc pe 15 februarie, iar regulamentul tombolei este disponibil în toate magazinele participante şi pe websiteul companiei.

Pentru toate cumpărăturile de peste 50 de lei, clienţii magazinelor real pot beneficia de serviciul gratuit de împachetare a cadourilor, la standurile special amenajate după casele de marcat. Pentru orice bon de cumpărături de peste 200 de lei, clientul va primi o felicitare dedicată Zilei îndrăgostiţilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pregăti,
sărbătoarea,
/actualitate/cum-va-pregatiti-de-ziua-indragostitilor-9223653
9223653
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.