Cum va arăta "superorganismul" antifraudă propus de ministrul Finanţelor Publice

Autor: Alexandra PELE Postat la 24 ianuarie 2013 24 afişări

Garda Financiară, Autoritatea de Supraveghere Vamală şi Direcţia Antifraudă din cadrul Fiscului vor fi comasate în cadrul unui nou organism de control antifraudă, a declarat ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu.

Garda Financiară, Autoritatea de Supraveghere Vamală şi Direcţia Antifraudă din cadrul Fiscului vor fi comasate în cadrul unui nou organism de control antifraudă, a declarat ministrul Finanţelor Publice, Daniel Chiţoiu. Un proiect de lege în acest sens va fi prezentat în următoarele două săptămâni, a precizat reprezentantul guvernului la Realitatea TV. "Acest pachet legislativ urmăreşte în principal modificarea legii evaziunii fiscale, în sensul că dorim să recuperăm integral prejudiciile din evaziune şi fraudă fiscală, dorim să majorăm limitele minime şi maxime ale sancţiunilor contravenţionale şi penale. Garda Financiară, Autoritatea de Supraveghere Vamală şi Direcţia de Antifraudă din cadrul ANAF se vor desfiinţa şi se va înfiinţa un organism nou de control antifraudă", a declarat ministrul.

Alte stiri pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antifrauda,
fisc,
anaf,
garda financiara,
chitoiu
/actualitate/cum-va-arata-superorganismul-antifrauda-propus-de-ministrul-finantelor-publice-10520501
10520501
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.