Cum se va finaliza centura de nord a Capitalei: cu bani de la autostrada Bucuresti-Ploiesti

Postat la 16 iulie 2010 22 afişări

Lucrarile de modernizare a centurii de nord a Capitalei (20,5 km), situata intre localitatile Chitila si Voluntari, vor fi terminate in luna decembrie a acestui an, dupa ce Ministerul Transporturilor a decis sa preia o parte din banii atribuiti pentru autostrada Bucuresti-Ploiesti (62 km).

Valoarea totala a lucrarilor de constructie si montaj pentru largirea la patru benzi a centurii de nord a Bucurestiului se ridica la 350,1 mil. lei (peste 80 mil. euro), iar la inceputul acestui an Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) anunta ca mai are nevoie de 25 mil. euro pentru finalizarea lucrarilor. Banii au fost luati ulterior de la autostrada Bucuresti-Ploiesti, care se afla in prezent in constructie, dar nu dispunea de fonduri suficiente pentru a fi terminata in 2010.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-se-va-finaliza-centura-de-nord-a-capitalei-cu-bani-de-la-autostrada-bucuresti-ploiesti-6578282
6578282
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.