Cum se pot folosi companiile de platformele de integrare şi automatizare pentru a ţine pasul cu tendinţele din zona e-commerce.

Autor: Andra Stroe Postat la 20 ianuarie 2022 39 afişări

Cum se pot folosi companiile de platformele de integrare şi automatizare pentru a ţine pasul cu tendinţele din zona e-commerce.

Compania specializată în SMS Marketing şi Mobile Advertising, sendSMS.ro, anunţă încheierea unui nou parteneriat cu platforma de integrări şi automatizări e-commerce BaseLinker. Integrarea modulului sendSMS oferă utilizatorilor BaseLinker posibilitatea de a crea şabloane pentru SMS-uri sau mesaje Chat şi de a le trimite în bloc destinatarilor din lista de comandă indicată (de ex. informaţii privind status comandă, reduceri sau promoţii, mesaje de mulţumire pentru achiziţie, cerere de feedback, mesaje personalizate de suport).

„Platformele de integrare şi automatizare ne ajută să răspundem în timp real la nevoile clienţilor şi să ţinem pasul cu tendinţele din zona e-commerce. Practic, să economisim timp şi bani şi să ne dezvoltăm afacerile online. În lumea digitală de astăzi, este extrem de important să eficientizăm procesele de lucru şi să automatizăm sarcinile repetitive”, spune Liviu Băltoi, fondator sendSMS.

BaseLinker.com permite gestionarea şi automatizarea proceselor unui magazin online dintr-o singură interfaţă. În cadrul unui singur sistem şi al unui singur abonament, utilizatorii au acces la platforme de tip marketplace, curieri şi sisteme de contabilitate. Interfaţa BaseLinker.com acoperă gestionarea comenzilor din mai multe surse, emiterea facturilor, generarea de AWB-uri, expedierea de colete şi notificarea clienţilor.

„Evaluările pozitive ale clienţilor depind atât de pregătirea corectă a coletelor, cât şi de livrarea rapidă. Clienţii se aşteaptă să fie informaţi despre fiecare etapă a onorării comenzilor. De aceea, am decis ca printre integrările noastre să includem şi module SMS. Trimiterea notificărilor SMS, RCS, Viber are loc direct din panoul BaseLinker, astfel încât întregul proces să fie concentrat într-un singur loc! Departamentul “servicii clienţi” este eliberat de sarcini repetitive, sistemul preluând trimiterea automată de SMS-uri şi e-mailuri cu informaţii despre statusul comenzii, livrării şi facturii”, a declarat Tatiana Şen, co-CEO BaseLinker.

Modulul sendSMS este conectat via BaseLinker la 33 de marketplace-uri (ex. Amazon, Ebay, Shopmania), 34 de platforme e-commerce (ex. Magento, Shopify, PrestaShop) şi trei aplicaţii de print remote.

Potrivit reprezentanţilor BaseLinker, compania nu percepe niciun comision pentru trimiterea de notificări SMS, plata efectuându-se prin platforma sendSMS.ro doar pentru mesaje trimise, fără să existe un cost suplimentar sau o perioadă contractuală.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sms,
clienti,
ecommerce

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.