Cum „se apără” bogaţii planetei de pandemia de coronavirus: avioane private, buncăre speciale

Autor: Valentin Nastaila, Ana Petrescu Postat la 12 martie 2020 737 afişări

Cum „se apără” bogaţii planetei de pandemia de coronavirus: avioane private, buncăre speciale

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a decretat că epidemia de coronavirus a escaladat şi a ajuns la nivelul de pandemie. Anunţul a creat panică şi îngrijorare nu doar pentru cetăţenii obişnuiţi, ci şi pentru bogaţii lumii.Potrivit The Guardian, cei mai bogaţi oameni ai planetei se pregătesc de ce e mai rău, dar în stilul propriu. Nu iau cu asalt supermarket-urile şi farmaciile, ci se autoizolează în case vacanţă pe insule sau în buncăre speciale.

În ultima perioadă s-au înregistrast cereri masive pentru închirierea de chartere şi personal medical specializat. Clinicile private au primit numeroase cereri din partea oamenilor cu bani pentru teste speciale care să depisteze coronavirusul.

”Am primit numeroase cereri din partea unor oameni foarte bogaţi care ne-au întrebat cât trebuie să plătească pentru teste private pentru coronavirus. Din păcate, nu am putut să facem nimic pentru că autorităţile au spus că toate teste trebuie făcute centralizat”, a declarat pentru The Guardian Mark Ali, directorul executiv al unei clinici private din Londra.

Acesta a mai spus că o parte dintre clienţii săi au cerut să primească vaccin împotriva coronavirusului, deşi comunitatea medicală internaţională crede că abia peste un an va fi gata un tratament. În loc de vaccin, clienţii clinicii au primit perfuzii şi vitamine cu minerale pentru a le întări sistemul imunitar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coronavirus,
avioane,
buncare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.