Cum să plăteşti RCA mai ieftin, deşi preţurile au explodat. Deşi toţi şoferii pot face asta, puţini cunosc procedura extrem de simplă

Postat la 13 martie 2023 86 afişări

Cum să plăteşti RCA mai ieftin, deşi preţurile au explodat. Deşi toţi şoferii pot face asta, puţini cunosc procedura extrem de simplă

Asigurările obligatorii pentru maşini s-au scumpit în ultimul an, iar tarifele de referinţă publicate recent de Autoritatea de Supraveghere Financiară sunt cu 16% mai mari decât cele din în urmă cu şase luni. 

Totuşi, sunt câteva modalităţi prin care putem să cumpărăm poliţe RCA cu sute de lei mai ieftine. Ştefana Todică explică cum, la rubrica iBani.

Cum putem cumpăra poliţe RCA mai ieftine

Sunt câteva modalităţi ca să ieşim mai ieftin cu asigurarea RCA. Poate nu se potrivesc tuturor, dar e bine de ştiut că sunt soluţii la care putem apela şi putem să economisim şi câteva sute de lei.

Condiţia este să ne luăm puţin timp să ne documentăm, să facem nişte calcule, pentru că nu e chiar uşor de înţeles acest sistem al asigurărilor obligatorii.

Pentru început, după ce primim acele oferte, când vrem să ne înnoim asigurarea obligatorie pentru maşină, e important să analizăm puţin preţurile şi să le comparăm cu tariful de referinţă pentru categoria din care facem parte.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
explozie,
ieftin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.