Cum sa faci „500 de experimente la tine acasa” cu Descopera.ro

Postat la 15 iunie 2011 84 afişări

Descopera.ro isi provoaca utilizatorii sa afle cat de distractiva este stiinta si cat de usor se realizeaza experimentele practice chiar in propria casa. Timp de 3 luni userii pasionati de experimente sunt invitati sa intre pe www.descopera.ro si sa participe la maratonul „500 de experimente la tine acasa”.

Campania consta in publicarea de articole zilnice intr-un layout special. In fiecare articol zilnic vor fi publicate cate 2 filme Da Vinci Learning, pe tema Stiinta la tine acasa. Filmele trateaza subiecte diverse precum gravitatia, electrizarea, forte fizice, cum sa construiesti instrumente utile cu ajutorul lucrurilor pe care le ai la indemana.

Experimentele sunt inedite si totodata distractive si pot fi efectuate de catre oricine, fara o pregatire prealabila. Dincolo de o mai buna intelegere a naturii ce ne inconjoara, maratonul "500 de experimente la tine acasa" ofera sanse suplimentare de imbogatire a cunostintelor, printr-un concurs interactiv. Concursul ii asteapta pe useri cu premii saptamanale: enciclopedii "Mari inventii ale umanitatii" si cu 3 premii lunare: microscoape Bresser Digital LCD. Mai multe detalii despre concurs aici!

Astfel, pentru toti cei care sunt curiosi si doresc sa inteleaga misterele universului din confortul propriei case, maratonul "500 de experimente la tine acasa" este de neratat!

"500 de experimente la tine acasa" este maratonul de cultura generala cu numarul 8 initiat de www.descopera.ro, dupa "Descopera extraterestrii dintre noi", "Descopera adevarata istoria a romanilor", "Maratonul Misterelor", "Descopera Preistoria", "Descopera Teoria Conspiratiei", "Descopera Fenomenele Paranormale" si "Descopera Secretele Mafiei".

Descopera.ro a fost lansat in noiembrie 2007. Sub slogan-ul: "Descopera! E lumea ta!", site-ul ofera utilizatorilor informatii complexe din domenii diverse (cultura, natura, stiinta, sport, travelling) jocuri si concursuri interactive, oferte de travel de la agentii de turism.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
descopera.ro,
campanie,
experimente,
acasa
/actualitate/cum-sa-faci-500-de-experimente-la-tine-acasa-cu-descopera-ro-8344160
8344160
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.