Cum reuşeşte staţiunea Courchevel, „perla“ Alpilor francezi, să vândă cu 35.000 € o noapte de cazare turiştilor arabi, brazilieni sau ruşi

Autor: Mirabela Tiron Postat la 12 februarie 2013 33 afişări

Cu 150 de kilometri de pârtie, cât are aproape tot domeniul schiabil din România, staţiunea franceză Courchevel, numită şi Saint Tropez al Alpilor, atrage în sezonul de iarnă cei mai bogaţi oameni din lume, care plătesc şi 35.000 de euro pe o noapte de cazare într-un hotel de lux.

"Până acum hotelul a fost ocu­pat aproape în între­gi­me de turişti brazilieni, ruşi, dar nu numai. Rezer­vări de la români nu am avut până acum, dar cu sigu­ran­ţă vom avea. Am fost în Bucureşti în scop de busi­ness şi voi reveni", a spus Ju­lien Strozyk, un repre­zen­tant al hotelului de cinci ste­le La Sivoliere din Courchevel 1.850, care ope­rează 35 de camere şi apartamente şi un centru spa. O cameră pentru două persoane se re­zer­vă cu 890 de euro pe noapte, în timp ce un apar­tament pentru şase persoane se închi­ria­ză cu 4.430 de euro pe noapte, iar unul duplex cu patru camere (o capacitate de opt per­soa­ne) cu 6.740 de euro. Pentru clienţii cu bugete ri­dicate se pune la dispoziţie chiar şi un bucă­tar privat pentru 500 de euro. Mai mult, hote­lul oferă şi spaţiu pentru câini şi chiar un me­niu la alegere contra tarifului de 35 de euro.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-reuseste-statiunea-courchevel-perla-alpilor-francezi-sa-vanda-cu-35-000-o-noapte-de-cazare-turistilor-arabi-brazilieni-sau-rusi-10557718
10557718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.