Cum procedaţi dacă aveţi poprire pe conturi de la ANAF. Sfatul unui român pentru cei care sunt în această situaţie

Postat la 12 august 2022 154 afişări

Cum procedaţi dacă aveţi poprire pe conturi de la ANAF. Sfatul unui român pentru cei care sunt în această situaţie

Dacă v-aţi întrebat cum procedaţi dacă vreodată veţi avea conturile blocate din cauza unei popriri făcute de ANAF, un român vine cu un sfat util pentru a rezolva mai rapid această situaţie.

„Dacă aveţi vreo poprire pe conturi de la ANAF, sub nici o formă nu plătiţi singuri”, este îndemnul bărbatului pentru cei care, ca şi el, au avut de suferit de pe urma acestei situaţii.

„Kafka e „Arici Pogonici” pe lângă ANAF-ul român: în timp ce aşteptam plin de speranţă să-mi ridice poprirea, că doar plătisem, mă trezesc cu banii înapoi în cont. Probabil nu completasem ceva cum trebuie, de nu i-au plăcut Trezoreriei banii mei.

Vestea bună e că ţi-i trimit singuri înapoi, nu zac printr-un cont unde nu-i mai găseşte nimeni.

Imediat după asta m-au sunat de la BCR să-mi spună că mi s-au intors banii de la ANAF.

Dacă aveţi vreo poprire pe conturi de la ANAF, sub nici o formă nu plătiţi singuri.

Nici măcar fizic, la casieria Trezoreriei, nu e sigur. Sunaţi la bancă şi rugaţi-i pe ei să plătească, banii se duc unde trebuie şi într-o zi vă scot poprirea.”, a scris Julius Constantinescu pe Facebook.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
conturi,
roman

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.