Cum poţi să obţii 10.000 de euro pe lună. Este o cerere tot mai mare pentru un job superb

Postat la 01 august 2023 68 afişări

Cum poţi să obţii 10.000 de euro pe lună. Este o cerere tot mai mare pentru un job superb

În timp ce în porturile noastre se adună tot mai multe nave, creşte şi numărul celor care vor să înveţe să conducă aceste ambarcaţiuni. În lumea largă li se spune skipperi şi fără ei nava nu poate ridica ancora.

 

După ce termină cursurile în ţară, mulţi absolvenţii lucrează în străinătate, în ţări cum ar fi Grecia, Italia, Franţa şi Spania.

Numărul românilor care vor să navigheze singuri este tot mai mare. La jumătatea acestui an Autoritatea Navală Româna număra peste 12.000 de ambarcaţiuni în porturile româneşti. Limanu, Mangalia şi Eforie sunt pline cu veliere, bărci şi yachturi.

Şcolile care organizează cursuri de skipperi abia fac faţă cererilor din partea tinerilor care îşi doresc să conducă astfel de ambarcaţiuni.

De la începutul anului şi până acum ANR a brevetat 3.500 de tineri, băieţi şi fete care muncesc acum în porturile turistice de la malul mării şi de pe coasta Mediteranei.

Portul Limanu este principalul punct de formare pentru conducătorii de ambarcaţiuni, numiţi în toată lumea skipper. Cursurile se întind pe durata a patru zile.

Viitorii conducători de ambarcaţiuni învaţă noţiuni de bază despre vas, dar şi cursuri de meteorologie şi navigaţie.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ambarcatiuni,
crestere,
nava

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.