Cum poate influenţa mărimea yacht-ului fericirea personală

Autor: Ioana Matei Postat la 20 martie 2013 59 afişări

Elin Nordegren are 33 de ani şi este prietena miliardarului din sectorul exploatărilor de cărbuni Chris Cline. El şi-a “parcat” yacht-ul de 50 de metri în faţa ambarcaţiunii lui Tiger Woods, fostul soţ al femeii, potrivit DailyMail.

Cum poate influenţa mărimea yacht-ului fericirea personală

Se pare că yacht-ul lui Woods are doar 47 de metri.Yachtul lui Cline, estimat la 30 de milioane de dolari, are cinci dormitoare, două săli de dininig, un bar pe marginea piscinei, un jacuzzi şi un preţ de închiriere de 265.000 de dolari pe săptămână.

Yacht-ul lui Woods are  are cinci camere de oaspeţi, o zonă de dining pentru 12 persoane, un jacuzzi, un lounge şi o sală de gimnastică. 

Fostul model suedez a început să aibă o relaţie discretă cu vecinul ei din Palm Beach în vârstă de 54 de ani, la scurt timp după divorţul ei din 2010.

După despărţirea de Woods, Nordegren a primit 100 de milioane de dolari, şi-a reconstruit casa de vis şi îi are în grijă pe cei doi copii, Sam şi Charlie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-poate-influenta-marimea-yacht-ului-fericirea-personala-10679833
10679833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.