Cum pazesc francezii granitele Europei: ziaristi s-au imbarcat de la Paris cu pistolul in bagajul de mana

Postat la 07 ianuarie 2011 14 afişări

In plin scandal privind lipsa de pregatire a Romaniei si Bulgariei pentru aderarea la Spatiul Schengen, deficiente serioase ale sistemelor de securitate instalate pe aeroporturile Frantei ies la iveala.

Doi reporteri ai revistei Envoyé Spécial au reusit sa se imbarce in avioane, aeroportul din Marsilia si pe Roissy-Charles de Gaulle (Paris), avand asupra lor o arma semiautomata cu calibrul de 9 milimetri. Potrivit Le Figaro, doua "teste" pe care si le-au propus jurnalistii au fost efectuate la inceputul lunii noiembrie 2010, in aceeasi zi. Astfel, in dimineata zilei de 8 noiembrie, reporterii de la Evoyé Spécial s-au imbarcat pe aeroportul Roissy-Charles-de-Gaulle din Paris. Cursa lor se indrepta spre Nisa.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-pazesc-francezii-granitele-europei-ziaristi-s-au-imbarcat-de-la-paris-cu-pistolul-in-bagajul-de-mana-7869389
7869389
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.