Cum loveşte un meteorit uriaş Rusia - VIDEO

Autor: Razvan Muresan Postat la 15 februarie 2013 90 afişări

Mai multe videoclipuri publicate pe internet arată explozia unui meteorit uriaş deasupra estului Rusiei, lângă munţii Urali, vineri dimineaţă.

BBC scrie despre geamuri sparte şi chiar elevi răniţi de obiectele distruse de explozie. Presa notează şi distrugeri la nivelul solului ca urmare a impactului meteoritului, în regiunea Chelyabinsk. Datele preliminare arată că locul impactului ar fi un zid de lângă o fabrică de zinc, ceea ce a condus la blocarea serviciilor de internet şi telefonie mobilă. Martorii au declarat că explozia a fost atât de puternică încât au asemănat-o cu un cutremur sau fulger şi au remarcat urme uriaşe de fum pe cer în cursul căderii.


Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteorit,
Rusia,
munţii Urali
/actualitate/cum-loveste-un-meteorit-urias-rusia-video-10563795
10563795
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.