Cum îţi afectează sănătatea aerul condiţionat folosit în exces. Explicaţiile medicului

Postat la 05 iulie 2021 131 afişări

Cum îţi afectează sănătatea aerul condiţionat folosit în exces. Explicaţiile medicului

Aerul condiţionat folosit în exces îţi poate afecta sănătatea Expunerea directă la aerul rece favorizează declanşarea bronşitelor, a infecţiilor respiratorii şi a inflamaţiilor

Gindrovel Dumitra: „Există chiar şi o bacterie care este destul de prezentă la pacienţii care se îmbolnăvesc ca urmare a folosirii în exces a aerului, care se numeşte legionella”

Aerul condiţionat a devenit indispensabil în zilele toride. Însă, folosit în exces, poate afecta sănătatea. Expunerea directă la aerul rece favorizează declanşarea bronşitelor, a infecţiilor respiratorii şi a inflamaţiilor. Alexa foloseşte zilnic aerul condiţionat, dar această obişnuinţă i-a creat şi probleme.

„Îl folosesc destul de des, am observat că nu este foarte bine, dar este foarte cald şi nu pot să stau fără. Am observat că am început să tuşesc de la stat atât în aer şi am avut şi o problemă cu ochii, am fost la medic şi mi-a spus că am făcut conjunctivită fiindcă am stat prea mult cu aerul condiţionat şi mi-a venit în faţă”, a spus Alexa Bay.

Gindrovel Dumitra este medic de familie şi spune că aceste varianţii de temperaturăm crează probleme în special pacienţilor care au anumite afecţiuni cronice.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aer conditionat,
exces

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.