Cum isi vor completa online cererile de subventii cei 1,3 milioane de fermieri

Postat la 02 februarie 2010 45 afişări

Ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru, vrea sa reduca rata erorilor din acordarea subventiilor, pentru a scapa de penalizarile UE.

Cei 1,3 milioane de fermieri care pot beneficia de plati pe suprafetele agricole anul acesta isi pot completa cererea de acasa, stand comod in fata calculatorului. Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) a lansat recent un sistem online - IPA - prin care, pe baza unui nume de utilizator si a unei parole de acces furnizate de APIA, este posibila completarea electronica a declaratiei de suprafata. "Prin introducerea acestui sistem ne propunem sa reducem rata mare a erorilor din cererile pentru subventii, erori care pot duce la penalizari din partea CE. Nu ne adresam fermierilor mici, ci marilor fermieri care isi pot introduce datele online", a declarat ieri ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-isi-vor-completa-online-cererile-de-subventii-cei-1-3-milioane-de-fermieri-5466301
5466301
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.