Cum explică Primăria Capitalei astuparea rosturilor de pe Podul Grant, care a stârnit reacţii negative pe internet

Postat la 19 aprilie 2019 62 afişări

Primăria Capitalei precizează faptul că astuparea rosturilor de pe Podul Grant, care a creat indignare pe Facebook, s-a făcut provizoriu. Potrivit PMB, acolo unde s-a pus asfalt era groapă, iar asfaltarea s-a făcut pentru evitarea accidentelor.

Cum explică Primăria Capitalei astuparea rosturilor de pe Podul Grant, care a stârnit reacţii negative pe internet

„Având în vedere că circulaţia rutieră nu a fost întreruptă pe breteaua care apare în fotografii şi pentru că rosturile de dilataţie erau rupte în totalitate în acea zona, pentru prevenirea accidentelor, echipa de muncitori care lucrează la consolidarea podului a astupat gropile provizoriu, cu mixtură stocabilă.

 

Subliniem faptul că este vorba de lucrări provizorii, care au fost executate în regim de urgenţă, pentru siguranţă în trafic a şoferilor care tranzitau zona”, se arată într-un răspuns al reprezentanşilor Primăriai Capitalei, la solicitarea MEDIAFAX.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pod,
capitala,
primaria capitalei,
primarie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.