Cum au procedat poliţiştii pentru a-l prinde pe cel care a bătut-o şi jefuit-o pe tânăra din Alba Iulia

Postat la 20 noiembrie 2018 220 afişări

Poliţiştii care au reuşit să dea de urma celui care a bătut cu sălbăticie o tânără de 20 de ani, din Alba Iulia, lăsând-o inconştientă, într-o scară de bloc, din oraş, au refăcut traseul fetei, deoarece aceasta nu-şi amintea ce i s-a întâmplat.

Cum au procedat poliţiştii pentru a-l prinde pe cel care a bătut-o şi jefuit-o pe tânăra din Alba Iulia

Agresorul a fost prins de poliţişti, luni, după ce anchetatorii au reconstituit traseul pe care fata l-a parcurs sâmbătă seara. Ministerul Afacerilor Interne a anunţat, marţi, cine sunt poliţiştii care au reuşit să dea de urma făptaşului.

 

”Ei sunt Daniel, Mădălin şi Marcel. Ei sunt poliţiştii care l-au prins pe agresorul fetei din Alba Iulia. Cazul nu a fost unul uşor pentru că fata agresată nu îşi aducea aminte nimic din ceea ce i se întâmplase. Ştia doar că îi lipsesc telefonul şi portofelul. Aşa că tinerii poliţişti i-au refăcut traseul din acea zi.

 

 În final au ajuns şi la blocul unde prietenul fetei le-a spus că aceasta ar fi fost într-o vizită. Au cerut filmările de pe camera de supraveghere şi au fost oripilaţi de ce au văzut. Din acel moment identificarea şi prinderea agresorului nu a mai fost decât o chestiune de timp. Felicitări tinerilor poliţişti şi colegilor din Biroul de Investigaţii Criminale”, se arată în mesajul postat marţi pe pagina oficială de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
politisti,
alba iulia,
bataie,
tanara,
prindere

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.