Cum arată un coş de picnic de 21.000 de euro creat special pentru Bentley

Postat la 06 ianuarie 2017 131 afişări

Cum arată un coş de picnic de 21.000 de euro creat special pentru Bentley

Automobilele în perioada interbelică erau realizate întocmai precum operele de artă. Producătorul în sine realiza numai motorul, transmisia şi şasiul, iar caroseria şi interiorul erau produse separat de către un carosier. De ce? Pentru că un carosier, la acea vreme, acorda mult mai multă atenţie detaliilor, iar luxul stă tocmai în aceste detalii legate de personalizarea unui automobil.

Cele mai exclusiviste automobile ce pot fi cumpărate oficial din România sunt cele ale Bentley, iar acum prestigiosul brand britanic are în ofertă de la coupeuri la limuzine de lux alături de cel mai puternic şi rapid SUV din lume.

„În cazul Bentley, cea mai recent accesoriu exclusivist este Linley Hamper, un coş de picnic creat de Mulliner pentru Bentayga, având preţul de 21.000 euro. Linley Hamper include trei compartimente echipate cu veselă, tacâmuri şi pahare de lux şi este ancorat în portbagajul SUV-ului printr-un sistem special care permite glisarea lină către marginea haionului“, explică Mihaela Tudorică, brand manager Bentley în cadrul Porsche Inter Auto.

Citiţi continuarea pe www.da.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bentley,
creare,
picnic,
special,
automobile,
lux,
arta,
brand,
motor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.