Liviu Dragnea despre sesizarea CCR de către Avocatul Poporului: Nu intenţionez să „merg” prim-ministru ”nici acum, nici mâine, nici anul ăsta”

Postat la 05 ianuarie 2017 94 afişări

Liviu Dragnea despre sesizarea CCR de către Avocatul Poporului: Nu intenţionez să „merg” prim-ministru ”nici acum, nici mâine, nici anul ăsta”

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, despre faptul că Avocatul Poporului a sesizat CCR cu privire la legea care îi interzice să facă parte din Guvern, că nu intenţionează să „meargă nici acum, nici mâine, nici anul ăsta” premier şi că a decis să fie preşedinte al Camerei Deputaţilor.

„Am câteva observaţii ca să ne lămurim: nu intenţionez să merg prim-ministru acum, nici acum, nici mâine, nici anul ăsta. Am dat un vot de încredere şi l-am dat din toată inima actualului Cabinet, îl sprijin pe Sorin Grindeanu şi Cabinetul lui şi eu şi partidul şi coaliţia guvernamentală din toate puterile. Deci nu am de gând să fac vreun pas în sensul ăsta. Am decis să fiu preşedintele Camerei Deputaţilor şi aici rămân”, a spus Dragnea.

El a arătat că a văzut că Administraţia Prezidenţială a făcut presiuni asupra CCR şi a Avocatului Poporului în această speţă şi a menţionat că acest lucru este „nepermis”

„În schimb, ceea ce am văzut astăzi speram să nu mai văd niciodată în România. Am văzut două presiuni nepermise din partea Administraţiei Prezidenţiale - dacă doamna a vorbit serios, dacă a vorbit în numele Administraţiei, să nu se fi trezit vorbind singură - şi anume o presiune nepermisă asupra judecătorilor de la Curtea Constituţională transmiţându-le ca nu cumva să ia în seamă ce a sesizat Avocatul Poporului şi, de asemenea, o ameninţare şi o presiune pe Avocatul Poporului căruia i s-a transmis că trebuie să ţină cont de ceea ce vrea preşedintele României”, a afirmat Dragnea.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.