Cum arată soţia lui Roger Federer - GALERIE FOTO

Postat la 28 iulie 2017 893 afişări

Desi este departe de dimensiunile de model, Mirka Federer are o relatie frumoasa si trainica cu unul dintre cei mai faimosi si mai indragiti sportivi din lume.

Cum arată soţia lui Roger Federer - GALERIE FOTO

Roger Federer a fost surprins petrecand cateva clipe de relaxare alaturi de sotia sa, Mirka, la plaja in Italia. Cei doi s-au bucurat de razele soarelui si au profitat la maximul de momentele in care au fost singuri.

 

Federer si-a intalnit viitoarea sotie in 2000, pe vremea cand amandoi participau la Jocurile Olimpice de la Sydney, reprezentand Elvetia, iar de atunci si pana acum cei doi au parut la fel de indragostiti ca in prima zi de fiecare data cand au aparut in public.

 

GALERIE FOTO

 

 

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.