Cum arată noul model Mercedes-Benz S600. GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mitu Postat la 16 ianuarie 2014 98 afişări

Cum arată noul model Mercedes-Benz S600. GALERIE FOTO

Mercedes Benz a lansat  modelul S-600, care nu e doar dotat cu un motor mai mare şI mai puternic decât V12, însă dispune de o mulţime de funcţii ce asigură siguranţa şI confortul pasagerilor. Datorită suspensiei Magic Body Control, pasagerii din spate nu sunt bruscaţI nici chiar în cazul virajelor mai serioase, în timp ce funcţia Road Surface Scan modifică set up-ul maşinii pentru a o  adapta la suprafaţa carosabilă- fie că e vorba de asfalt, beton sau piatră cubică.

De asemenea , noul model S 600 are o mulţime de sisteme, de la Collision Prevention Assis Plus, la Active Lane Keeping Assist, ce lucrează împreună pentru a ajuta şoferul să evite obstacole şI să sesizeze în timp util mişcarea altor vehicule, pentru evitarea coliziunilor. De altfel , specialiştii spun că maşina e la un pas de a se conduce singură, lucru puţin surpinzător având în vedere că S- Class are la bord o listă întreagă de inovaţii, de la primele centuri de siguranţă pentru pasagerii din spate, până la primul airbag sau primii senzori de parcare.

În interior, pe bord, S600 dispune de două ecrane ce oferă informaţii digitale, în timp ce sistemul de infotainment a fost upgradat cu un controller  uşor de folosit pentru cei deja familiarizaţi cu smartphone-urile, care răspunde la atingere, gesturi sau recunoaşte scrisul proprietarului. Comenzile vocale sunt de asemenea, uşor de recunoscut de câtre sistem. O altă inovaţie este  afişarea pe parbriz a informaţiilor de viteză şi navigaţie, chiar în câmpul vizual al şoferului pentru a nu-i distrage atenţia de la drum.

Mercedes Benz S600 va fi disponibil pe piaţă, în Statele Unite şi Europa, începând cu luna martie. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
s600,
s -classe,
mercedes-benz
/actualitate/cum-arata-noul-model-mercedes-benz-s600-galerie-foto-11913198
11913198
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.