Cum arata NOMA - cel mai bun restaurant din lume in 2014

Postat la 30 aprilie 2014 151 afişări

In gastronomie e ca in moda. Superlativele sunt alese an de an de cei mai exigenti critici, iar noua nu ne ramane decat sa urmam tendintele. Daca in material de moda aruncam cate un ochi la defilari, cand vine vorba de restaurante avem un singur reper care enumera anual cele mai bune 50 de restaurante din lume.

Cum arata NOMA - cel mai bun restaurant din lume in 2014

Unde se mananca cel mai bine de pe planeta in 2014 aflam din revista britanica Restaurant. Fara nici o surpriza, gasim in fruntea clasamentului restaurantul danez NOMA.

NOMA, cel mai bun restaurant din lume e deschis intr-un vechi depozit

Dintr-un fost depozit de balene, a ajuns cel mai bun restaurant din lume. Nu este prima data cand restaurantul danez NOMA se afla in fruntea clasamentului celor mai bune restaurante din lume. A luat doar o mica pauza dupa ce fusese detronat de un restaurant spaniol.

Cititi mai multe pe www.dietetik.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-arata-noma-cel-mai-bun-restaurant-din-lume-in-2014-12554442
12554442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.