Cum arată moştenitoarea miliardară a imperiului Louis Vuitton - GALERIE FOTO

Postat la 21 ianuarie 2017 1678 afişări

 Cum arată moştenitoarea miliardară a imperiului Louis Vuitton - GALERIE FOTO

Delphine Arnault este moştenitoarea lui Bernard Arnault (26 miliarde de dolari), care conduce imperiul Moët Hennessy Louis Vuitton.

Delphine Arnault (41 de ani) este prima femeie şi cea mai tânără persoană care face parte din consiliul de conducere al grupului Moët Hennessy Louis Vuitton. Cu studii de economie la Londra, Delphine este, de asemenea, membră a consiliului director pentru brandurile Céline, Loewe şi Pucci, Moët Hennessy, 20th Century Fox şi Havas

Delphine este primul copil al lui Bernard Arnault cu prima soţie, Anne Dewavrin. Mai are un frate mai mic, Antoine Arnault

În 2005, aceasta s-a măritat cu Alessandro Vallarino Gancia, moştenitorul unui celebru producător de vinuri din Italia. Evenimentul a fost declarat nunta anului şi a costat 7 milioane de dolari. Rochia de mireasă a fost creată de John Galliano.

În 2010, Delphine a divorţat, iar în 2012 i-a dăruit o fetiţă iubitului ei, omul de afaceri Xavier Niel.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.