Cum arată Mikette von Issenberg, prima iubire a MILIARDARULUI Ion Ţiriac şi mama lui Ion Ion

Postat la 27 noiembrie 2017 5731 afişări

Despre Ion Tiriac s-a spus mereu ca a fost un mare cuceritor. Dovada in acest sens o reprezinta faptul ca, in anii 70, milionarul roman a reusit sa o cucereasca pe una dintre cele mai frumoase femei ale acelor vremuri, Mikette von Issenberg.

 Cum arată Mikette von Issenberg, prima iubire a MILIARDARULUI Ion Ţiriac şi mama lui Ion Ion

Mikette von Issenberg s-a cunoscut cu Ion Tiriac in anul 1974. El era component al echipei Romaniei de Cupa Davis, iar ea era un fotomodel renumit, Mikette locuia la Los Angeles, iar tenismenul o suna zilnic de la Bucuresti. De dragul acestuia, ea a invatat limba romana, iar in anul 1976 era la Bucuresti, insarcinata cu copilul lor, Ion Alexandru Tiriac (Ion Ion), nascut pe 22 septembrie, consemnează apropotv.ro.

GALERIE FOTO

Dupa ce fiul lor s-a nascut, relatia s-a destramat. Frumoasa blonda nu dorea sa ramana in Romania comunista, in ciuda insistentelor lui Ion Tiriac. Mikette von Issenberg s-a intors in Statele Unite ale Americii, iar Ion Ion a ramas in grija Rodicai, sora tenismenului, in primii ani ai vietii.  Ulterior, fotomodelul s-a ocupat de studiile lui Tiriac Jr. in SUA.

Potrvit presei mondene, prima iubire a lui Ion Tiriac are o avere frumusica si s-a implicat in mai multe proiecte umanitare de-a lungul anilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
tiriac,
iubire,
mama,
bucuresti,
ion tiriac,
dovada,
femei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.