Cum arată la 21 de ani fiica lui Bill Gates: ”OK, sunt fiica părinţilor mei” GALERIE FOTO

Postat la 18 septembrie 2023 105 afişări

Cum arată la 21 de ani fiica lui Bill Gates: ”OK, sunt fiica părinţilor mei” GALERIE FOTO

Au apărut primele fotografii de la petrecerea de 21 de ani a fiicei lui Bill Gates, care oferă o privire asupra vieţii unei miliardare moderne.

Phoebe Gates, moştenitoarea miliardarului Bill Gates, a fost văzută purtând o rochie mini fabuloasă la petrecerea de 21 de ani pe care a dat-o la New York, scrie news.com.au.

Phoebe este fiica cea mai mică a mogulului tehnologiei Bill Gates şi a fostei sale soţii Melinda Gates şi nu se fereşte de lumina reflectoarelor. Studenta de la Stanford are în prezent peste 300.000 de urmăritori pe Instagram şi 70.000 pe TikTok şi le împărtăşeşte urmăritorilor ei pasiunea pentru modă, feminism şi selfie-uri.

Ea a spus deja clar că doreşte să-şi croiască propriul drum. „OK, sunt fiica părinţilor mei, asta îmi oferă un privilegiu imens, dar nu este ceea ce mă defineşte”, a spus ea pentru WWD.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fiica,
bill gates,
galerie foto

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.