Cum arată înfiorătorul proiect al primei fabrici umane, care ar putea crea până la 30.000 de copii pe an. Părinţii pot alege trăsăturile copiilor

Postat la 16 decembrie 2022 1712 afişări

Cum arată înfiorătorul proiect al primei fabrici umane, care ar putea crea până la 30.000 de copii pe an. Părinţii pot alege trăsăturile copiilor

Hashem Al-Ghaili a dezvăluit primul proiect al unei fabrici umane care va putea crea până la 30.000 de copii pe an.

Conceptul se numeşte EctoLife şi este rezultatul a peste 50 de ani de cercetări inovatoare efectuate de cercetători din întreaga lume.

Părinţii vor putea verifica modul în care se dezvoltă bebeluşii lor prin intermediul aplicaţiilor pentru smartphone.

Hashem Al-Ghaili a dezvăluit primele planuri pentru o fabrică umană care va putea crea până la 30.000 de copii pe an. Conceptul se numeşte EctoLife şi este rezultatul a peste 50 de ani de cercetări revoluţionare ale oamenilor de ştiinţă din întreaga lume, relatează Forbes.

Al-Ghaili este un biotehnologician molecular yemenit. El este renumit în întreaga lume pentru videoclipurile sale ştiinţifice revoluţionare. Prin proiectul său conceptual, omul de ştiinţă îşi propune să continue dezbaterea care va duce la abordarea prejudecăţilor şi a controversei etice din jurul uterului artificial. În cadrul conceptului, părinţii vor putea verifica modul în care se dezvoltă bebeluşii lor prin intermediul aplicaţiilor pentru smartphone. Între timp, bioreactoarele EctoLife vor produce toate substanţele necesare pentru embrioni.

Cititi aici materialul integral

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
copii,
creare,
fabrici

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.