Cum arată casa lui Clotilde Armand! Franţuzoaica are perdele cusute chiar de ea

Postat la 07 august 2016 637 afişări

 Cum arată casa lui Clotilde Armand! Franţuzoaica are perdele cusute chiar de ea

Clotilde Armand, franţuzoiaca şarmantă de pe scena politică românească, a fost marea surpriză a alegerilor.

Candidata din partea partidului lui Nicuşor Dan, la sectorul 1, Clotilde a fost la un pas de a câştiga chiar în cea mai selectă zonă a Capitalei.

GALEIRIE FOTO

Clotilde Armand are 43 de ani, este căsătorită cu un matematician român şi locuieşte în România de 20 de ani. Este mama a patru copii şi director al unei companii mari, având un salariu de peste 5.000 de euro pe lună.  

"Sunt o persoana bogata, pentru ca mereu am castigat bine. Nu sunt o persoana care are nevoie de un mare lux si atunci mereu am economisit. Nu am un trai de viata extraordinar", a spus frantuzoaica in timpul campaniei.

Clotilde locuieşte într-o vilă cochetă din sectorul 1, iar în timpul unui interviu acordat pentru Casa Jurnalistului, şi-a prezentat o parte din casă, lăudându-se cu perdelele şi draperiile cusute chiar de ea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.