Cum arată autobuzele hybrid care vor circula în Bucureşti din aprilie

Autor: Andra Stroe Postat la 29 februarie 2020 373 afişări

Primarul general Gabriela Firea a publicat, sâmbătă, primele fotografii cu autobuzele hybrid Merdeces-Benz Citaro, care vor circula prin Bucureşti începând din aprilie, edilul afirmând că „este un pas important în diminuarea poluării generate de traficul urban”.

Cum arată autobuzele hybrid care vor circula în Bucureşti din aprilie

„Mercedes-Benz Citaro Hybrid este votat autobuzul anului 2019. Practic, Bucureştiul va avea pt prima dată în istorie în componentă flotei STB autobuze Hybrid. Prototipul a sosit la Bucureşti ieri, pentru instruirea personalului şi pentru probele aferente rodajului. Valoarea totală a contactului este de aproximativ 50 demilioane de Euro cu tva”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Gabriela Firea.

Garanţia de care dispun autobuzele Mercedes-Benz Citaro Hybrid este de opt ani şi 480.000km, garanţie de tip Full Warranty, precizează edilul.

Firea a scris şi câteva date tehnice ale autobuzelor, infromaţiile fiind furnizate de directorul de vânzări la Mercedes Benz, Bogdan Aldea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
autobuze,
fotografii

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.