Cum arată acum Hailie, fiica de 23 de ani a cunoscutului rapper Eminem - GALERIE FOTO

Postat la 04 ianuarie 2019 2916 afişări

Hailie Scott şi-a serbat ziua de naştere chiar de Crăciun, în Australia, unde s-a bucurat de o vacanţă reuşită la un hotel cu piscină interioară, escapadă plătită de tatăl ei.

Hailie Scott nu mai e puştoaica pe care fanii lui Eminem (46 de ani) o ştiau din videoclipurile tatălui ei. Fetiţa, care în urmă cu 15-20 de ani apărea în piesele Mockbird şi Hailie’s Song, a devenit o tânără frumoasă, proaspăt absolventă a Universităţii de Stat din Michigan, cu diplomă în psihologie. Nu are un job, însă realizează venituri de peste un milion de dolari care îi vin din încasările muzicale ale tatălui ei.

La cei 23 de ani ai săi, Hailie are o relaţie serioasă cu un tânăr care a trecut uşor testul lui Eminem. Evan, un fost coleg de facultate al fetei, a fost acceptat de familia lui Hailie.

 

Spre deosebire de tatăl ei, Hailei preferă să stea departe de lumina reflectoarelor. Tânăra are rare apariţii în public şi nu-şi expune toată viaţa pe reţelele sociale. Însă, vacanţa de Crăciun şi de Anul Nou a fost specială, iar Hailei a împărtăşit cu urmăritorii ei de pe Instagram cât de bine s-a simţit la piscină în Australia. „Nu cred că mă voi opri vreodată din a scrie despre acest loc”, a scris Hailei despre resortul impresionant situat lângă Sydney.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aniversare,
eminem,
fani,
fiica,
tata

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.