Cum arată 200 de calorii? – GALERIE FOTO

Autor: Dorin Oancea Postat la 19 februarie 2013 49 afişări

Toată lumea a auzit de calorii şi caută să ţină sub control acest capitol – printr-o hrană echilibrată sau prin exerciţii fizice sau şi prin una şi prin cealaltă. Siteul wizeGEEK.com a făcut un experiment interesant: a fotografiat o serie de alimente şi cantităţile care conţin exact 200 de calorii.

De remarcat faptul că autorii au măsurat doar caloriile şi nu şi valoarea nutritivă sau alţi factori importanţi legaţi de alimentaţie. Un amănunt, un adult are nevoie de 2000 - 2500 de calorii zilnic.

Fotografiile au fost realizate cu aceeaşi cameră, folosindu-se o farfurie cu diametrul de 26 de cm şi un castron de 16 cm.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
mancare,
calorii,
cantitati,
alimente
/actualitate/cum-arata-200-de-calorii-galerie-foto-10573827
10573827
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.