Cum a trăit un supravieţuitor român, instructor de fitness pe vasul Costa, momentele scufundării parţiale a NAVEI GROAZEI

Postat la 17 ianuarie 2012 6 afişări

Un fost sportiv de performanţă de 26 de ani care a practicat înotul la Clubul Farul Constanţa se afla în echipajul vasului de croazieră Costa Concordia, fiind instructor de fitness, şi a fost rănit la picioare în timpul naufragiului, în cursul zilei de marţi urmând să se întoarcă în ţară.

Tânărul şi-a sunat părinţii la scurt timp după ce nava s-a izbit de o stâncă şi a naufragiat, însă convorbirea s-a întrerupt.

"A sunat chiar atunci şi a apucat să ne spună că este o problemă cu vasul care s-a înclinat, după care apelul s-a întrerupt. Abia mai târziu a reuşit să ne sune din nou şi ne-a spus că este bine. Nu am închis un ochi. Cine ar fi putut să închidă ochii în noaptea aceea", a declarat pentru MEDIAFAX tatăl fostului sportiv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
supravieţuitor,
vasul Costa,
scufundării
/actualitate/cum-a-trait-un-supravietuitor-roman-instructor-de-fitness-pe-vasul-costa-momentele-scufundarii-partiale-a-navei-groazei-9152238
9152238
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.