Cum a reuşit un puşti de 19 ani să scape mii de oameni de amenzi pentru parcare ilegală

Autor: Florin Casota Postat la 07 iulie 2016 20009 afişări

Cum a reuşit un puşti de 19 ani să scape mii de oameni de amenzi pentru parcare ilegală

Un programator britanic, Joshua Browder, în vârstă de 19 ani, a lansat o versiune a unui program, un bot-avocat în Londra în septmbrie anul trecut. În acea lună, 3000 de oameni au apelat la serviciile avocatului. În aprilie a lansat serviciul şi în New York, iar de atunci până acum, "botul" a rezolvat 160.000 din cele 250.000 de amenzi atât în Londra cât şi în New York, ceea ce înseamnă că are o rată de succes de 64%.

Avocatul dotat cu inteligenţă artificială demonstrează modul în care asemenea "boţi" pot ajuta oamenii să rezolve situaţii costisitoare şi că asemenea "boţi" nu ar trebui folosiţi doar pentru a răspunde la întrebări sau pentru a comanda mâncare.

Cum funcţionează: utilizatorii trebuie să-şi facă un cont pe site-ul DoNotPay, iar acolo un chatbot le va adresa câteva întrebări (dacă a văzut semnele care indicau interzicerea opririi etc). Bazat pe răspunsurile tale, programul te-ar putea ajuta să ataci decizia judecătorilor.

Mai multe companii investesc în asemenea programe. Una dintre acestea este Facebook care a investit în chatbots în aprilie pentru a ajuta oamenii să comande flori sau să le spună cum va fi vremea.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-a-reusit-un-pusti-de-19-ani-sa-scape-mii-de-oameni-de-amenzi-pentru-parcare-ilegala-15520358
15520358
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.