Cum a reuşit un britanic să economisească 3.500 de euro într-un an. Este o metodă la îndemâna oricui

Postat la 20 septembrie 2019 276 afişări

Cum a reuşit un britanic să economisească 3.500 de euro într-un an. Este o metodă la îndemâna oricui

Calum Matheson, un britanic în vârstă de 41 de ani, obişnuia să cheltuiască cel puţin 90 de euro pe săptămână pe fast-food. A venit însă un moment în care a conştientizat că ar putea face economii uriaşe dacă şi-ar găti singur aceleaşi preparate, aşa că a ajuns să cheltuiască, în prezent, doar 10-12 euro pe mâncare, relatează The Sun.

Pe lângă faptul că nu mai cumpără nimic de la fast-food, ci îşi găteşte singur preparatele, el a mai găsit o metodă de a economisi: merge în supermarketuri şi cumpără ingrediente aflate în promoţii sau cu etichetă de expirare în aceeaşi zi sau în ziua următoare.

Bărbatul a reuşit, în acest fel, să economisească peste 300 de euro pe lună şi în jur de 3.500 de euro pe an. O porţie de mâncare care până acum îl costa 4-5 euro, îl costă acum doar 50 de cenţi.

În plus, nu mănâncă acelaşi tip de alimente, ci mesele sale sunt foarte variate: kebabul, creveţii sau mâncarea chineazească sunt doar câteva dintre preparatele sale favorite.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marea britanie,
economisire,
fast-food

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.