Proprietarul unui restaurant, care a angajat un om al străzii, recunoaşte că a fost „naiv şi prost” când a făcut acest lucru

Postat la 20 septembrie 2019 24696 afişări

Proprietarul unui restaurant, care a angajat un om al străzii, recunoaşte că a fost „naiv şi prost” când a făcut acest lucru

În mai, Gary Usher, în vârstă de 37 de ani, i-a oferit lui Derek, un om al străzii, un loc de muncă în restaurantul său din Manchester, un bistro numit Kala. Într-o seară, când pleca de la serviciu, bărbatul l-a abordat şi i-a cerut nişte bani. Usher i-a spus că nu are cash, iar în preajmă nu era niciun ATM, aşa că Derek l-a întrebat: „Ai cumva un loc de muncă?" Uimit de întrebare, Usher i-a spus că, întâmplător, chiar avea o poziţie liberă.

Acum recunoaşte că a fost „naiv şi prost” când l-a angajat pe acesta, scrie Daily Mail. Dar nu pentru că bărbatul ar fi făcut ceva greşit.

Usher a declarat pentru Radio 5 live că bărbatul a rămas timp de câteva săptămâni, apoi a plecat să îşi resolve anumite probleme. „Pentru moment trebuie să se focuseze pe el însuşi. Când va reuşi să îşi rezolve problemele, e binevenit să se întoarcă în oricare dintre restaurantele noastre, din orice oraş doreşte.”

Derek nu este prima persoană căruia Usher îi oferă un loc de muncă. Dar este primul care chiar a venit să lucreze. Usher, care a lucrat cu organizaţia caritabilă Barnabus din Manchester, a spus că a plătit o cameră de hotel pentru Dereck timp de o săptămână, înainte de a acţiona ca garant pentru ca acesta să poată închiria o locuinţă.

El a adăugat: „Am fost naiv şi prost să îl angajez. Ar fi trebuit să pun situaţia în perspectivă şi să obţin mai mult ajutor profesionist în acest sens”, referindu-se la faptul că Derek nu avea nici măcar acte. „Cum te descurci cu provocările logistice de a avea un angajat nou care poate să nu aibă acces la o bancă, la un duş sau la o maşină de spălat?”

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
angajare,
proprietar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.