Acţionarii Transelectrica au aprobat noii membri provizorii din Consiliul de Supraveghere al companiei

Postat la 20 septembrie 2019 89 afişări

Acţionarii Transelectrica, companie controlată de statul român prin Ministerul Economiei, au aprobat în adunarea generală desfăşurată astăzi prelungirea a patru mandate de membru provizoriu în cadrul Consiliului de Supraveghere, cu mandat din 30 septembrie, şi numirea altor trei membrii noi.

Acţionarii Transelectrica au aprobat noii membri provizorii din Consiliul de Supraveghere al companiei

Astfel. Consiliul de Supraveghere va fi format din Mihaela Virginia Toader, Mihaela Constantinovici , Mircea Gheorghe Dumitru Coşea şi Florin-Radu Ciocănelea, cărora li se adaugă Petru Tărniceru şi Ionică Bădilă.

Numirea vine după scandalul apărut în această săptămână pe tema studiilor fostului şef al Transelectrica, Marius Dănuţ Caraşol, revocat ulterior din funcţii.

Consiliul de Supraveghere al operatorului naţional al reţelei de transport al energiei electrice s-a reunit joi dimineaţă după ce Edupedu.ro a dezvăluit că Marius Caraşol şi-a falsificat CV-ul, spunând că a absolvit Facultatea de Electro­tehnică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, instituţie care a transmis faptul că directorul companiei „a fost student al UPB, dar nu a finalizat studiile“.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
supraveghere,
companie,
consiliu,
transelectrica

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.