Cum a fost „pedepsit” directorul dintr-o Primărie pozat când femeia de serviciu îl spăla pe picioare

Postat la 06 februarie 2019 80 afişări

În urmă cu patru luni în presă a apărut o imagine cu Directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu, din cadrul primăriei Tg. Jiu, Marian Rotaru, cu picioarele într-un lighean din plastic, în timp ce femeia de serviciu a instituţiei îl spăla pe picioare.

Cum a fost „pedepsit” directorul dintr-o Primărie pozat când femeia de serviciu îl spăla pe picioare

Pedeapsa lui Marian Rotaru a fost mutarea pe un alt post,  începând de miercuri, 6 februarie, tot de director în cadrul Direcţiei de Protecţie Socială.

 

Marian Rotaru a pierdut funcţia de director al Direcţie Publice de Patrimoniu (DPP) şi va activa pe postul de director adjunct al Direcţiei de Protecţie Socială (DPS), până la momentul în care-i va fi evaluată activitatea pe anul precedent şi până la finalizarea cercetării disciplinare care a fost demarată, anul trecut, împotriva sa, informează observator.tv.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
picioare,
director,
primarie,
femeie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.